fbpx
Glmaour Distribution Cosmetics

5.990 Ft

Cikkszám: 82447110 Kategóriák: , , ,

Christina Aguilera Red Sin EdP 15 ml

A Red Sin-ben benne van minden, ami egy nőt csábítóvá, elragadóvá tesz, s amitől büszke lesz nőiességére. A vörös szín az, ami képes megváltoztatni a nők kisugárzását, ártatlan kislányból, igazi vad csábítóvá varázsol . Ezzel a mély, intenzív színárnyalattal egy nő képes bárhol a figyelem központjába kerülni.
“Hiszek abban, hogy a vörös több mint egy szín.” mondja Christina. “Ha vöröset viselsz sokkal szexisebbnek és magabiztosabbnak érzed majd magad. Ezért született meg a Red Sin – hiszen imádom a vörös színt, mely kívánatossá és egyszerűen ellenállhatatlanná tesz”

A Red Sin a tökéletes kiegészítő annak a nőnek, aki fel akarja fedni csábító oldalát. Ezzel az édes illattal úgy érezheted nincsenek határok, bármit elérhetsz, amire csak vágysz.
Egy igazi érzéki illat, melyet Christina csábító igazán nőies személyisége, és a vörös szín iránti szenvedélyes rajongása ihletett. A Red Sin felfedi csábító oldaladat, mely ott szunnyad minden nőben.

Elragadja az érzékeket a vörös fej és szívjegyekkel. Az édes nyitányában a vörös alma a bársonyos fahéj illatával igazi szexis érzékiséggel tölt el.
A szívjegy lágyságot hoz a vörös ciklámennel, melyet úgy is ismerünk, mint a szerelem szent virága.
Az alapjegyben a pézsma lággyá és ellenállhatatlanná teszi viselőjét. A Red Sin csábító erejét a krémes, és egzotikus szantálfa, illetve a fűszeres vörös gyömbér tovább növelik.

Glamour Distribution Cosmetics Kft.

2092 Budakeszi, Présház utca 11.
+36 30 613 3402
gdist-contact@gdist.hu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram