fbpx
Glmaour Distribution Cosmetics

5.990 Ft

Cikkszám: 82454245 Kategóriák: , , ,

Christina Aguilera Touch of Seduction EdP 15 ml

A Touch of Seduction-t Christina Aguilera saját belső utazása inspirálta, azok a pillanatok amikor a legcsábítóbbnak és érzékibbnek érezte magát.

“Minden nőt arra szeretnék ösztönözni, hogy bátran mutassák meg csábító oldalukat és találják meg az utat önmagukhoz, hogy magabiztosabbak és csábítóbbak lehessenek.” mondta Christina. “Az illat megtestesíti azt a luxus érzetet, amely olyan, mintha bársony cirógatná a bőrödet.” Christina Aguilera minden nőt arra inspirál, hogy bátran mutassa meg érzéki, csábító oldalát. Az illat luxus érzetet kelt, akárcsak bársony simogatná bőrödet."

Touch of Seduction megalkotásakor Christina gondosan ügyelt arra, hogy csak olyan csábító összetevők kerüljenek az illatba, melyek képesek kifejezni egyszerre a szenvedélyt és a romantikát.

A Touch of Seduction nyitányába frézia, málna és licsi kombinációja az édes gyönyör érzetét nyújtja. Az illat szívében a virágok dominálnak; cukrozott rózsa, írisz és ragyogó lonc alkotják a csábító és édes illatot. Rózsa és vanília a csábítás két ősi szimbóluma – tökéletes esszenciája annak, ami a Touch of Seduction képvisel. Ezeknek a csábító jegyeknek a kombinációját tovább erősíti a krémes szantálfa érzékisége és a pézsmás accord szexi mivolta, mely ellenállhatatlan és bársonyos érzetet kelt a bőrön.

Glamour Distribution Cosmetics Kft.

2092 Budakeszi, Présház utca 11.
+36 30 613 3402
gdist-contact@gdist.hu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram