fbpx
Glmaour Distribution Cosmetics

3.990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 1NC5382 Kategóriák: , ,

Naomi Campbell Deo Natural Spray 75 ml

Soha topmodell nem hatott így a divatvilágra, mint Naomi Campbell. Megbabonázta a divattervezőket, magazinok szerkesztőit hibátlan arcával és testével, azzal a bájjal, amellyel minden pillanatban sugárzik róla. Amikor feltűnik a kifutón, mozdulatai vonzzák a tekintetet és hipnotizálnak, az ember nem bírja levenni róla a szemét. Ez a tulajdonsága emelte a világ legismertebb modelljei közé.

„Mindig is vágytam egy saját illatra. A Naomi Campbell nekem egy megvalósult álom és remélem, hogy a nőknek, akik használják hasonló érzést kölcsönöz. Egyvalamit biztosan tudok: ez egy olyan illat, aminek senki nem tud ellenállni.” (Naomi Campbell)

Az illat érzéki, titokzatos és erotikus…tökéletes megtestesítője a női báj hipnotikus vonzerejének…szerelem első látásra:

Fedezd fel az izgalmas fejjegyet, mely vibráló kínai csillagánizs és fűszeres madagaszkári bors ötvözete itáliai bergamottal frissítve. A csábító virágos szívben az Éj királynője kaktusz virága – mely évente csak egyszer virágzik – dominál, egy csokorba kötve magnóliával és jázminnal. A gyümölcsös jelleget a füge adja meg. Az alapot édes, ámbrás jegyek teszik vonzóvá szantálfa, cédrusfa és bourbon vanília elegyével.

 

Glamour Distribution Cosmetics Kft.

2092 Budakeszi, Présház utca 11.
+36 30 613 3402
gdist-contact@gdist.hu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram