fbpx
Glmaour Distribution Cosmetics

9.990 Ft

Cikkszám: 1NC8737 Kategóriák: , ,

Naomi Campbell Cat Deluxe EdT 30 ml

NAOMI CAMPBELL CAT DELUXE - Érezd magadban a vadmacskát!

Édes és ártatlan? Csintalan és pajkos? A kreatív újítások ereje és az önkifejezés Naomi személyiségének része. A fiatal nőies ártatlanság vagy az érzéki energia? Kihívó vagy titokzatos? Naomi megtestesíti mindezeket az ellentéteket, melyek vágyai szerint meghatározzák és mindig megújítják egyéniségét. A modern nőiesség ikonja. A higgadt elegancia és az egzotikus érzékiség, a provokatív és a titokzatos találkozása. A CAT DELUXE megtestesíti ezt a sokszínű személyiséget. Egyesíti az érzékiséget és a frivolságot. Magával ragadóvá, vonzóvá teszi viselőjét, mielőtt felfedné valódi személyiségét. A megragadó illat kifejezi az érzékiség önfelfedezésének szabadságát.

A virágos – ciprusos - gyümölcsös CAT DELUXE, a modern, trendi nők illata, mely nőiesen provokatív; a merészség, az érzékiség és a kifinomultság megtestesítője.
A CAT DELUXE megalkotásakor a cél az volt, hogy tükrözze Naomi elegáns, érzéki személyiségének és vad spontaneitásának tökéletes harmóniáját.
A fejjegyben a friss frézia és a ropogós kardamom gyümölcsös - virágos elegye vibráló lüktetést ad az illatnak.
A virágos szív az ibolya, a bazsarózsa és a lédús őszibarack elegye, mely édes és csábító. Az ámbra, a fás tónusok, a pézsma, a pacsuli és a vanília keveréke melegséget, bársonyosságot kölcsönöz az illatnak, érzékivé, élettel telivé varázsolja azt.

Glamour Distribution Cosmetics Kft.

2092 Budakeszi, Présház utca 11.
+36 30 613 3402
gdist-contact@gdist.hu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram