fbpx
Glmaour Distribution Cosmetics

4.990 Ft

Cikkszám: 1NC1290 Kategóriák: , , ,

Naomi Campbell Bohemian Garden EdT 15 ml

Nem véletlen, hogy Naomi Campbellt tartják a kifutó királynőjének: gyönyörű, ultra nőies, magabiztos és nemzetközileg elismert. Egyike annak az öt szupermodellnek, akik a mai napig a legkeresettebb modellnek számítnak. Több, mint 500 címlap fotóval büszkélkedhet a világ legismertebb magazinjainak borítóján, melyek mind eleganciáját , szépségét és stílusát éltetik. Végigvonult már a legnívósabb divatbemutatókon, a legnagyobb luxus márkák ruhakölteményeiben. Naomi Campbell egyszerűen az első számú nemzetközi divatikon. A Bohemian Gardennel minden magabiztos, divatkövető nő része lehet Naomi divatvilágának és megismerheti Naomi kedvenc, stílusirányzatát. A francia bohém stílusirányzat által inspirált trendi stílust a virágok és a színes, játékos minták fejezik ki leginkább. Ezt a hétköznapi extravaganciát tökéletes megragadja a Bohemian Garden. Nőies és romantikus, extravagáns és magabiztos.
Az illat bevezeti viselőjét egy igazi virágos kertbe; a szabadságot és az életszeretetet közvetítve. Az illat nyitányát a gyümölcsös frissesség hatja át; citrom, lédús körte és őszibarack virág. A szívben a vidám, színes jegyek ötvöződnek: napos jázmin virág, elbűvölő gyöngyvirág, vibráló narancsvirág, púderesen lágy pamutvirág és elegáns rózsa. Az alapillatban az elbűvölő pézsma, vaníliával és szantál- és cédrusfa krémes kombinációjával tökéletes befejezést ad az illatnak.

Glamour Distribution Cosmetics Kft.

2092 Budakeszi, Présház utca 11.
+36 30 613 3402
gdist-contact@gdist.hu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram