fbpx
Glmaour Distribution Cosmetics

9.990 Ft

Cikkszám: 7010 Kategóriák: , ,

Lamborghini Prestigio EdT 75 ml

Az olasz PRESTIGIO szó jelentése „lenyűgöző”. Ez az illat megtestesíti a luxus életmódot, az olasz szenvedélyt - a karizmatikus, magabiztos és ambiciózus férfiaknak lett megalkotva.

Az illat az olasz szenvedély megtestesítője. A csábítás igazi fegyverének készült. A Prestigio kiemelkedik modern és kifinomult összetételével, amely a citrom és a szilva frissességét kínálja a fej jegyekben. Az ibolya levelek, a gardénia és a bársonyos erdők illatának tökéletes elegye alkotja a szív jegyeket. Az alap jegyek kifinomult és csábító kombinációja a szantálfa, a pézsma és a vanília érzéki férfiasságot és egy nagyszerű karaktert biztosít.

A palack kialakítása szögletes és sokoldalú, mint a Tonino Lamborghini Lifestyle illatkollekció többi illata. A fekete füstölt és elegáns testen a márka logója sárga háttéren helyezkedik el. A palack fekete, füstölt üveggel, szilárd és elegáns kinézet biztosít.

Fej jegy: szicíliai citrom és szilva

Szív jegy: gardénia, ibolya levelek, bársonyos fa

Alap jegy: vanília, pézsma, szantálfa

Glamour Distribution Cosmetics Kft.

2092 Budakeszi, Présház utca 11.
+36 30 613 3402
gdist-contact@gdist.hu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram