fbpx
Glmaour Distribution Cosmetics

7.490 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 1A0109399 Kategóriák: , ,

Christina Aguilera GlamX EdP 30 ml

A Christina Aguilera Illatház a 10. évfordulóját ünneplve, bemutatatta a Glam X-t…, melyet a díjnyertes énekes, anya és színésznő Christina Aguilera inspirált. GLAM X a nőnek, aki tudja magáról, hogy kicsoda és tudja, hogy mit szeretne a világnak megmutatni önmagából. A világsztár uralja a színpadot ragyogó személyiségével és azzal a bizonyos valami plusz dologgal…a titokzatosság a titok, mely minden tekintet rá szegez.

Minden Christina illat a nőt ünnepli, nőiességükben és belső erejükben erősíti őket. A kollekció darabjai a klasszikus Signature, a flörtölésre kész by Night, a csábító Red Sin, az időtlen Unforgettable, az elegáns Woman és az ellenállhatatlan Touch of Seduction. A Christina Aguilera Illatház 10. évfordulójára a GLAM X, mint a legcsábítóbb és legintimebb illat érkezett, tükrözve Christina ragyogó személyiségét .

Az illatkészítés folyamatában Christina gondosan válogatta össze azokat a luxus és csábító összetevőket, melyek megragadják titokzatosságát és érzékiségét és mindezt kifejezik egy egzotikus elegyben. A GLAM X virágos gourmand illat, melyet extravagáns összetevőkkel ötvöztek, hogy tökéletesen visszaadják Christina sokoldalú személyiségét és benső ragyogását.

FEJ: A fejben a lédús mandarin és a karamellizált őszibarack keveredik a fűszeres csillagánizzsal és narancsvirággal.
SZÍV: Frézia, gyöngyvirág, heliotrop és jázmin alkotja a virágos szívet, ellensúlyozva az édes gyümölcsös nyitányt.
ALAP: A csábító illatot Christina kedvenc jegyeiből alkotott alapillat öleli körül – érzéki ámbrás és pézsmás jegyek szantálfával és benzoinnal.

Glamour Distribution Cosmetics Kft.

2092 Budakeszi, Présház utca 11.
+36 30 613 3402
gdist-contact@gdist.hu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram