fbpx
Glmaour Distribution Cosmetics

11.990 Ft

Cikkszám: 1A0108309 Kategóriák: , ,

Christina Aguilera EdP 50 ml

Néha elég egy csodáló pillantás és egy mosoly, lehet hogy egy új ruha az, ami szexivé varázsolja megjelenésedet. De az is előfordulhat, hogy a legjobbnak, a legmagabiztosabbbnak, legszexibbnek akkor érezd magad, amikor csupán kedvenc illatodat viseled, mert néha elég az is, ha nem is viselsz mást!
Sokak szerint ha valaki megtalálja a számára tökéletes illatot, akkor az növeli magabiztosságát is. És magabiztossága pedig a kisugárzását fokozza. Néha az illat szelleme, az hogy egy sztár, mint Christina Aguilera, illatát viselhetjük, tesz minket igazán érzékivé, elragadóvá, magabiztossá és őrjítően szexivé.
És hogy hogyan? Egy igazán modern,játékos illattal.

A fejjegyet ízletes egzotikus gyümölcssorbet, tangerine és feketribizliatea alkotja, mely energiával tölt fel, hogy elérd céljaid.
A szívjegy ultranőies illatát a jázmin, a bazsarózsa, és a lédús szilva adja, mely tükrözi Christina ragyogó nőiességét.
Az alapjegy pézsma, ámbra, különböző nemes fák és krémes vanília elegye, mely érzékivé, csábítóvá varázsolja az illatot.

Glamour Distribution Cosmetics Kft.

2092 Budakeszi, Présház utca 11.
+36 30 613 3402
gdist-contact@gdist.hu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram