fbpx
Glmaour Distribution Cosmetics

10.990 Ft

Cikkszám: 40215 Kategóriák: , ,

bugatti Signature Petrol EdT 100 ml

A Te illatod minden alkalomra! Legyen szó üzleti vagy banki találkozóról, vagy egy vacsoráról a kedvenc olasz éttermedben. A stílusodhoz tökéletesen illeszkedő bugatti illatok minden pillanatban tökélesetes kiegészítői megjelenésednek. Az elegánstól a sportosig, a friss és gyümölcsös illattól az aromásig, a bugatti minden alkalomra megtalálja a megfelelő illatot. Szabadon koncentrálhatsz arra, ami igazán számít, hiszen tudod, hogy a bugatti illatokkal mindig jó kezekben vagy. Pihenj és légy biztos benne, hogy stílusod az adott alkalomnak megfelelően tökéletes.
A Signature Petrol tökéletes kiegészítője a bugatti termékskálának, elegáns színével a mélykék tengert idézi. Az illat grapefruit és citrom frissességével nyit, melyet a tengert idéző vizes accordok tovább fokoznak. A szív telt illatát a kashmír és cédrus meleg jegyei adják, melyek a fűszeres, zöld korianderrel és az ibolya csábító illatával forrnak össze. Az alap balzsamos gyantával és pacsulival zárul.

Glamour Distribution Cosmetics Kft.

2092 Budakeszi, Présház utca 11.
+36 30 613 3402
gdist-contact@gdist.hu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram