fbpx
Glmaour Distribution Cosmetics

10.990 Ft

Cikkszám: 40217 Kategóriák: , ,

bugatti Signature Blue EdT 100 ml

A Te illatod minden alkalomra! Legyen szó üzleti vagy banki találkozóról, vagy egy vacsoráról a kedvenc olasz éttermedben. A stílusodhoz tökéletesen illeszkedő bugatti illatok minden pillanatban tökélesetes kiegészítői megjelenésednek. Az elegánstól a sportosig, a friss és gyümölcsös illattól az aromásig, a bugatti minden alkalomra megtalálja a megfelelő illatot. Szabadon koncentrálhatsz arra, ami igazán számít, hiszen tudod, hogy a bugatti illatokkal mindig jó kezekben vagy. Pihenj és légy biztos benne, hogy stílusod az adott alkalomnak megfelelően tökéletes.
A bugatti Signature Blue sportos illatának nyitányában bergamot és grapefruit citrusos jegyei dominálnak. A könnyedség és szabadság érzését az édes füge teszi teljessé. A szívjegyben ibolya levelek és pacsuli olvad össze. Tonkabab, vanília és aromás sáfrány balzsamos füstölő illattal ötvözve erőteljes befejezést kölcsönöz.

Glamour Distribution Cosmetics Kft.

2092 Budakeszi, Présház utca 11.
+36 30 613 3402
gdist-contact@gdist.hu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram